fredag 30. september 2016

Ny mobil



I går hentet jeg en ny mobil som var sent til meg i posten. Det er en caterpillar s60. Fra før av eier jeg sokker lagd av samme produsent, som jeg er fornøyd med. Ellers er det et snakk om et selskap som lager gravemaskiner. Men jeg er egentlig ikke så veldig opptatt av merke.

Kort fortalt har mobilen mye bedre skjerm, mye bedre batteri (ca 10 dager), bedre cpu, tåler støt og vanndybde opp til 5 meter. I tillegg har mobilen også varmekamera. Hvordan et slikt kamera blir brukt er sikkert noen jeg kan fortelle over tid.



Min gamle samsung g s2 hadde ikke fått oppdateringer siden android 2.4 og android 6 er litt uvant. Jeg trodde ellers det bare var å ta ut sd kortet fra den gamle mobilen og sette i den nye, men slik er det ikke fordi exfat filsystem ikke ble oppdaget. Jeg har lagt til exfat støtte på linux xubuntu før, så jeg er ganske sikker på at det lar seg gjøre på android.

Jeg venter også på at et nano simkort skal komme i posten. Mobilen kan likevel brukes som datamaskin.



Det var ellers ukjent for meg hvordan varmebølger reflekteres i speil.

6 kommentarer:

  1. Herlig å se nytt innlegg. S2 er vel en gått ut på dato for lenge siden. Jeg har kjøpt 3 mobiler etter min s2 gikk i stykker. Jeg vurderer å kjøpe meg ny. Hva var prisen på din cat mobil?

    SvarSlett
    Svar
    1. Ca kr 6300 for en slik. S60 har en litt gulere hvitfarge ifra skjermen enn laptop, men jeg bruker uansett laptop mer en mobil.

      Slett
  2. Kommer det review av telefonen etter en tids bruk?

    SvarSlett

Hvem kan bli årets kommentator mon tro...